Professionele website laten maken

Het begint met een doel stellen

Vaak is het geluid, "ik moet een website". Liever zien we het anders. "Ik wil een website, want ik wil iets bereiken". Je website is een krachtige tool die 24/7 voor je kan werken. Samen bepalen we de doelstelling van de website. Vervolgens stellen we samen een concept op hoe dit behaald kan worden.

Veel voorkomende doelen zijn:

  • Meer leads ontvangen
  • Het vergroten van de zichtbaarheid
  • Personeel werven 

Een welbedacht ontwerp

Elke succesvolle website begint met een doordacht ontwerp dat niet alleen aantrekkelijk is, maar ook intuïtief in gebruik. Ons team werkt nauw met u samen om uw visie te vertalen naar een ontwerp dat de essentie van uw merk weerspiegelt en uw doelgroep aanspreekt.

{alt_txt}

Een dynamisch prototype

Voordat we beginnen met de ontwikkeling, creëren we een interactief prototype van uw website. Dit wireframe dient als een blauwdruk, waarmee u de structuur en functionaliteit van de website kunt ervaren nog voordat deze gebouwd is. Dit proces zorgt ervoor dat aanpassingen gemakkelijk gemaakt kunnen worden en dat het eindresultaat volledig aan uw verwachtingen voldoet.

{alt_txt}

"Clean code" een must voor Google

Wij begrijpen het belang van geoptimaliseerde en schone code voor de vindbaarheid van uw website. Onze ontwikkelaars schrijven heldere, gestructureerde code die niet alleen zorgt voor een snelle laadtijd, maar ook optimaal geïndexeerd kan worden door zoekmachines zoals Google.

{alt_txt}

Ga zelf aan de slag, na een eenvoudige CMS training

Na oplevering van uw website zorgen wij ervoor dat u volledig uitgerust bent om deze zelf te beheren. Wij bieden een eenvoudige CMS training aan, specifiek gericht op Expression Engine, zodat u zelf aanpassingen kunt maken zonder steeds afhankelijk te zijn van een ontwikkelaar.

Beheer uw inhoud eenvoudig en effectief, op elk gewenst moment.

{alt_txt}
Scoor top 10 positities

Doordat de websites volledig op maat gemaakt zijn is de code volledig afgestemd op de eisen van de zoekmachines. U heeft hierdoor tot 65% meer kans op een top 10 positie vergeleken bij standaard 'klik & klaar' systemen en websites met 'prefab templates'.

Eenvoudig in beheer

Eenvoudig zelf je website beheren. Het CMS wat wij gebruiken (Expression Engine) staat bekend als het meest veelzijdige en vriendelijke CMS om zelf eenvoudig de website aan te passen, waar en wanneer je wilt.

Iedere maand een statusrapport

Wordt er in uw website een dode link, trage pagina of ander technische onvolkomenheid gedetecteerd, dan wordt hier automatisch een update gemaild zodat u of wij dit op kunnen lossen.

Kennismaken?

Even kort sparren over je wensen of mogelijkheden. Plan direct een half uur om even vrijblijvend digitaal een afspraak in te plannen. 

LinqSolutions
Elmon
Autobedrijf P de Jong
Thuis bij Gerda
Lucom Benelux
Logisticon
Vlot Staal
Provincia Tuinen
Kerstkaarten Company
Bed & Breakfast ‘Het Groene Wout’
Juwelier Mulder
Aantjes Machinery Goudriaan